Prodaja umjetnina

Galerija Makek posjeduje zavidnu kolekciju koju čine umjetnička djela 300-tinjak hrvatskih i međunarodnih autora.

Informacije o uvjetima kupnje možete dobiti posjetom galeriji, putem telefona i elektronskom poštom.

 

Iznajmljivanje umjetnina

3U svijetu je posve uvriježeno da galerije uz izložbenu i prodajnu djelatnost pružaju uslugu iznajmljivanja likovnih radova. Galerija Makek slijedeći takove tendencije, tj. trendove omogućuje iznajmljivanje umjetnina iz svoje bogate kolekcije. Tako svima koji ne žele trajno investirati u umjetničko djelo kupnjom pruža mogućnost posudbe za opremanje životnog ili poslovnog prostora. Ovakav način opremanja vlastitih interijera umjetničkim djelima, osim što ne zahtijeva veća financijska ulaganja, omogućuje češće mijenjanje likovnog postava i periodično osvježavanje prostora novim radovima. Na ovaj način možete uljepšati određeni prostor kada to zahtijevaju i posebne prigode (to može biti iznajmljivanje od jednog dana do 6 mjeseci). U odabiru djela pomoći će Vam stručni tim Galerije koji će korisnim savjetom odabrati za Vas najbolje, shodno Vašim afinitetima i potrebama.

 

 

Opremanje prostora

4Galerija Makek nudi kreativna likovna rješenja poslovnim, ugostiteljskim i ostalim javnim i privatnim prostorima. Stoga ukoliko želite svoj radni ili životni prostor oplemeniti slikom ili skulpturom možete potražiti savjet Galerije koja će Vam svojim stručnim timom pomoći da odaberete umjetničko djelo sukladno Vašim afinitetima ili odražavanju Vašeg poslovnog imagea.

 

Tečajevi likovnog obrazovanja – likovne ljetne radionice

Ukoliko želite steći ili proširiti svoje znanje u likovnom izražavanju Galerija Makek pomoći će Vam tečajevima iz osnovnog i naprednog crtanja i slikanja te modeliranja. Tečajevi su prilagođeni svakom uzrastu, a tijekom boravka osigurani su Vam smještaj, hrana, slikarski materijali te stručna poduka. Tečajevi se održavaju u prostoru galerije Makek tijekom cijele godine, a tijekom ljetnih mjeseci u Galeriji Paradiso na otoku Rabu, u gradu Rabu u prelijepom prostoru srednjovjekovne palače iza same Gradske lože. Na tečaj likovnog obrazovanja zainteresirani se mogu prijaviti pojedinačno ili u grupama. Omogućeno Vam je stvaranje unutar tog impresivnog prostora u za to prilagođenim prostorijama, ali i na otvorenom, u neposrednom i nesputanom dodiru s čarobnim Rabom i morem, u druženju ili kontemplativnom radu okruženi rapskom arhitekturom, jednom od najljepših na Mediteranu, njegovim vegetativnim bogatstvom, posebno crnikom, izuzetnom klimom i najljepšim morem. Tečajeve vode profesionalni umjetnici stručnog likovnog obrazovanja.